Nog een paar dagen: Tot 15 november 2022 kunt u kandidaten voordragen voor de Nederlandse Prijs voor ICT-onderzoek. De jaarlijkse Nederlandse Prijs voor ICT-onderzoek is bestemd voor een wetenschappelijk onderzoeker die vernieuwend onderzoek op zijn/haar naam heeft staan of die verantwoordelijk is voor een wetenschappelijke doorbraak in de ICT. Deze prijs bestaat uit een geldbedrag van 50.000 euro, vrij te besteden voor onderzoek in de ICT, een oorkonde en een sculptuur.

Voor onderstaande prijzen is de inschrijving open vanaf 12 november 2022. De sluitingsdata (in januari/februari) vindt u op de webpagina's van deze prijzen.

Langerhuizen Oeuvreprijs 2023: oeuvreprijs als eerbetoon aan een wetenschapper die zich verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van de Sterrenkunde.

Langerhuizen Bate 2023: bate bestemd voor onderzoek op het gebied van de Sterrenkunde.

J.C. Ruigrok Prijs 2023: voor onderzoek op het gebied van de Gedragswetenschappen, als aanmoedigingsprijs voor onderzoekers die in 2018 of daarna gepromoveerd zijn.

Keetje Hodshon Prijs 2023: voor onderzoek op het gebied van de Historische wetenschappen, als aanmoedigingsprijs voor onderzoekers die in 2018 of daarna gepromoveerd zijn. 

Martinus van Marum Prijs 2023: voor onderzoek op het gebied van de Exacte wetenschappen (wiskunde, informatica, natuurkunde, sterrenkunde), als aanmoedigingsprijs voor onderzoekers die in 2018 of daarna gepromoveerd zijn.

Voor een overzicht van alle prijzen, ga naar: Prijzen | KHMW