Bij de themabijeenkomst en prijsuitreiking “Is er in de wetenschap ruimte voor religie?“ op donderdag 11 oktober in Pakhuis de Zwijger gingen panelleden Ronald Plasterk, Heino Falcke en Mladen Popović in gesprek onder leiding van Monique Snoeijen, chef opinie NRC en Hendrik Spiering, chef Wetenschap NRC.

Prijzen werden uitgereikt door Louise Gunning-Schepers aan Valerie Dielissen en Dolph Stuyling de Lange (eervolle vermeldingen), Herman Paul (zilveren medaille) en René van Woudenberg (gouden medaille).

Het boekje met de bekroonde essays is in te zien onder de knop KHMW/publicaties of te bestellen via het secretariaat van de KHMW.

Het essay van René van Woudenberg verscheen op zaterdag 12 oktober in de opiniebijlage van NRC.

De laudatio, door juryleden, Beatrice de Graaf, hoogleraar History of International Relations & Global Governance, Universiteit Utrecht, Mladen Popović, decaan van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap, hoogleraar Oude Testament en vroege Jodendom, met bijzondere aandacht voor de Dode Zeerollen, Rijksuniversiteit Groningen en Eva Bik, directeur De Nationale Denktank, kunt u hieronder inzien.

Laudatio KHMW NRC 2018

Heeft u deze avond gemist? Nakijken kan via: https://www.nrc.nl/nieuws/

Foto-impressie: