06/02/2021

Locatie:
KHMW, Hodshon Huis,
Spaarne 17, Haarlem


Geheel online bijeenkomst, te volgen via een livestream. Aanvang 16.00 uur. Voor directeuren en leden van de KHMW, met partner.

Aanmelden is mogelijk na ontvangst van de uitnodiging.

 

MOBILITEIT

De Winterlezing heeft dit jaar als thema Mobiliteit. Als spreker treden op Drs. D.A. (Dick) Benschop, president & CEO Royal Schiphol Group en Mr. R.H.L.M. (Roger) van Boxtel, tot voor kort president-directeur van de Nederlandse Spoorwegen.

We hebben onze mobiliteit eigenlijk altijd als vanzelfsprekend beschouwd. Waar we ook heen wilden, er was altijd wel een trein- of luchtverbinding. En we maakten daar met zijn allen ook heel veel gebruik van. Sinds Corona voelen we ons dan ook soms wat opgesloten. Toch biedt deze crisis ook de mogelijkheid om even na te denken hoe we in de opstart kunnen voorsorteren op duurzame mobiliteit in de toekomst: minder uitstoot, minder hinder, betere aansluiting tussen de netwerken, makkelijk combineren van verschillende vervoersmiddelen….. zoals op meer terreinen dromen we ook hier van een betere wereld na de crisis, maar wat is echt haalbaar? Wie beter dan onze directeuren Dick Benschop en Roger van Boxtel om ons bij te praten tijdens de Winterlezing.