10/02/2018

Locatie:
KHMW, Hodshonhuis,
Spaarne 17, Haarlem


Toegankelijk voor directeuren en leden van de KHMW

Op zaterdag 10 februari 2018 om 16.00 uur – ontvangst vanaf 15.30 uur – door

Dr. N.W. (Nina) Tellegen, Directeur Amsterdam Economic Board 

Samenwerking in de Metropoolregio Amsterdam, op weg naar een Circulaire Economie.

Circulaire economie is het buzz woord. Een wereld zonder afval klinkt prachtig maar hoe komen we daar en wat is daarbij de rol van overheden, bedrijfsleven en kennisinstellingen. Nina Tellegen, directeur van de Amsterdam Economic Board, die zich onder andere toelegt op de circulaire economie, neemt ons mee in de kansen, uitdagingen en obstakels op weg naar die wereld zonder afval.

KHMW en Circulaire Economie
Met de grote ambitie die Nederland heeft als voortrekkersland richting de circulaire economie (http://circulaireeconomienederland.nl), wil de Hollandsche Maatschappij dit jaar een aantal bijeenkomsten rond dit onderwerp organiseren. Hiermee geven we ook nadere invulling aan onze samenwerking met de Nationale DenkTank, die als jaarthema heeft gekozen ‘De circulaire metropool van de toekomst’. We maken u daarom graag ook alvast attent op de volgende bijeenkomsten:
-Donderdag 15 maart, Carte Blanche ‘Your Circular Future’, georganiseerd door de NDT. Voor jonge prijswinnaars van de afgelopen 5 jaar, alumni van de NDT en leden/directeuren van de KHMW.
-Begin oktober, Expertforum NDT ‘De circulaire metropool van de toekomst’.