26/03/2023

Locatie:
Paleis op de Dam,
Nieuwezijds Voorburgwal 147, Amsterdam


U kunt zich nu, samen met uw partner, aanmelden voor een exclusieve excursie naar het Paleis op de Dam, op zondagmiddag 26 maart, met een inleiding door Drs. Stan Kaatee, directeur-generaal Werk bij het ministerie van SZW, directeur KHMW en jarenlang rondleider in het Paleis, en na afloop een borrel in de Eggertzaal van ’t Nieuwe Kafé.
Wees snel want VOL=VOL.

Toegankelijk na aanmelding, voor directeuren en leden met partners. AANMELDEN  

Programma:
14.45-15.30 uur Verzamelen op de Dam voor het Paleis. Inleiding door Stan Kaatee
15.30-16.30 uur Rondleiding in het Paleis in drie groepen
16.30-16.45 uur Afronding en verplaatsing naar ’t Nieuwe Kafé
16.45-17.30 uur Borrel in de Eggertzaal van ’t Nieuwe Kafé

Aan deze middag zijn geen andere kosten dan de toegangsprijs voor het Paleis op de Dam verbonden. Die is 12,50 euro p.p.; met Museumkaart, Stadspas of ICOM-kaart is de toegang gratis.

Vragen? secretaris@khmw.nl

Het Paleis is het grootste en meest prestigieuze gebouw uit de 17e eeuw en hiermee een van de belangrijkste monumenten van Nederland. Oorspronkelijk is het niet gebouwd als paleis maar als stadhuis van Amsterdam. Als stadhuis was het gebouw geopend voor alle burgers van de stad Amsterdam en hun bezoekers. Eenmaal binnen was iedereen overweldigd door de afmetingen en de prachtige decoraties van dit ‘achtste wereldwonder’. Dat is tegenwoordig nog steeds zo. www.paleisamsterdam.nl