27/09/2018

Locatie:
KHMW, Hodshonhuis,
Spaarne 17, Haarlem


Na weken aan hun analyses gewerkt te hebben, presenteren de deelnemers van de Nationale DenkTank 2018 tijdens het Expertforum op donderdag 27 september hun definitieve analyses en eerste bevindingen over de onderzoeksvraag van de Nationale DenkTank 2018: hoe versnellen we de transitie naar een circulaire metropool?
 
Gedurende de oriëntatie- en analysefase van het onderzoek werken de deelnemers in teams aan vier deelvragen van de onderzoeksvraag. Deze deelvragen zijn ingedeeld naar een aantal gebruiksfuncties waarmee iedereen binnen de metropool dagelijks te maken heeft, namelijk; wonen, werken, eten en drinken, en consumeren. Elk team zal binnen haar deelvraag kritieke succesfactoren onderzoeken, zoals de rol van verschillende stakeholders, mindset en gedrag, technologie en digitalisering en wet- en regelgeving. Het Expertforum markeert voor de deelnemers het einde van een intensieve analysefase.
 
De deelnemers gaan tijdens de middag van het Expertforum in gesprek met experts uit de wetenschap, overheid, bedrijfsleven, ervaringsdeskundigen en andere relevante partijen. Bij dezen nodigen wij u persoonlijk van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en uw expertise met de DenkTankers te delen.
 
Het Expertforum staat niet alleen in het teken van de presentatie van de analyses, maar geldt ook als het startschot van de oplossingsfase. Het samen met de deskundigen in gesprek gaan en feedback verkrijgen op hun analyses en mogelijke oplossingsrichtingen maakt het Expertforum zeer waardevol voor de deelnemers.

Het Expertforum vindt plaats op donderdag 27 september 2018 in het Hodshon Huis, Spaarne 17 in Haarlem. Meer informatie over de bereikbaarheid van de locatie vindt u onderaan de uitnodiging. Vanaf 13:00 uur bent u van harte welkom. Het programma start om 13:30 uur. Na afloop om 17:00 uur praten wij graag met u na tijdens de aansluitende borrel.

Wij horen graag of u aanwezig kunt zijn. U kunt zichzelf aanmelden door te klikken op onderstaande link en het formulier in te vullen. 
AANMELDEN