Er zijn weer heel veel scripties die in de prijzen kunnen vallen! De Jan Brouwer Scriptieprijzen, de J.C. Baak Prijs, de Nederlandse Gasindustrie Prijzen en de Jong Talent Prijzen zijn open voor inschrijvingen. Ook kunt u een onderzoeksverslag aanmelden voor de Dr. Saal van Zwanenberg Onderzoeksprijzen en kunnen projecten worden aangemeld voor de ET Outreach Award. De sluitingsdata (in sept/okt) vindt u op de webpagina's van deze prijzen

Daarnaast is de KHMW op zoek naar hét maatschappelijke initiatief dat het onderling vertrouwen in de Nederlandse samenleving versterkt. Tot en met 30 september is het voor iedereen mogelijk om initiatieven aan te melden die kans maken op de Brouwer Vertrouwensprijs ter waarde van 100.000 euro.

Ook kunt u tot 15 november kandidaten voordragen voor de Nederlandse Prijs voor ICT-onderzoek. De jaarlijkse Nederlandse Prijs voor ICT-onderzoek is bestemd voor een wetenschappelijk onderzoeker die vernieuwend onderzoek op zijn/haar naam heeft staan of die verantwoordelijk is voor een wetenschappelijke doorbraak in de ICT. Deze prijs bestaat uit een geldbedrag van 50.000 euro, vrij te besteden voor onderzoek in de ICT, een oorkonde en een sculptuur.

Voor een overzicht van alle prijzen, ga naar: Prijzen | KHMW