Ze ontving de medaille voor haar essay "En drukte van belang" uit handen van Alexander Rinnooy Kan.
De winnares van de essaywedstrijd viel de jury direct op door haar aanstekelijke verbazing waarom we het allemaal zo druk hebben. Ofallemaal zo druk lijken te hebben. Mevr. Drs. L. (Laura) Kervezee is promovendus bij de afdeling Neurofysiologie van het LUMC.
Dr. ir. N. (Niels) Wiedenhof ontving een zilveren medaille voor zijn essay "Moore en meer"door een van de juryleden gekarakteriseerd als een confettibom. In 1931 woorden stort de auteur een vrolijke en gevarieerde hoeveelheid observatiesdoor een van de juryleden gekarakteriseerd als een confettibom. In 1931 woorden stort de auteur een vrolijke en gevarieerde hoeveelheid observatiesfeiten en opinies over de lezer uit.
De prijsuitreiking in het Hodshon Huis op 7 oktober werd voorgezeten door Prof. dr. A.H.G. (Alexander) Rinnooy Kan.
Prof. dr. P.T. (Paul) de Beerco-directeur AIAS & bijzonder hoogleraar op de Henri Polak leerstoel voor arbeidsverhoudingenhield een een korte lezing getiteld "Op zoek naar de verloren tijd"waarin hij zich afvraagt hoe het komt dat wehoewel de technologie ons veel productiever maakthet toch steeds drukker hebben en steeds meer tijd tekort komen. Een videoboodschap werd uitgesproken door Mevr. Prof. dr. M.J.H. (Maaike) Meijerdie het onderwerp van de prijsvraag had opgesteld.
Wilt u de winnende essays lezen? Zie: https://khmw.nl/publicaties/publicatie/prijsvragen/34