04/10/2023

Locatie:
KHMW, Hodshonhuis,
Spaarne 17, Haarlem


Na weken aan hun analyses gewerkt te hebben, presenteren de deelnemers van de Nationale DenkTank 2023 tijdens het Expertforum op woensdag 4 oktober hun definitieve analyses en eerste bevindingen over de onderzoeksvraag van de Nationale DenkTank 2023: betekenisvol ouder worden?
 
Gedurende de oriëntatie- en analysefase van het onderzoek werken de deelnemers in teams aan vier deelvragen van de onderzoeksvraag.   Het Expertforum markeert voor de deelnemers het einde van een intensieve analysefase.
 
De deelnemers gaan tijdens de middag van het Expertforum in gesprek met experts uit de wetenschap, overheid, bedrijfsleven, ervaringsdeskundigen en andere relevante partijen. Bij dezen nodigen wij u persoonlijk van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en uw expertise met de DenkTankers te delen.
 
Het Expertforum staat niet alleen in het teken van de presentatie van de analyses, maar geldt ook als het startschot van de oplossingsfase. Het samen met de deskundigen in gesprek gaan en feedback verkrijgen op hun analyses en mogelijke oplossingsrichtingen maakt het Expertforum zeer waardevol voor de deelnemers.

Het Expertforum vindt plaats op woensdag 4 oktober 2023 in het Hodshon huis, Spaarne 17 in Haarlem. Meer informatie over de bereikbaarheid van de locatie vindt u onderaan de uitnodiging. Vanaf 13:00 uur bent u van harte welkom. Het programma start om 13:30 uur. Na afloop om 17:00 uur praten wij graag met u na tijdens de aansluitende borrel.

Mail voor meer informatie of aanmelden naar Édith van Leerdam